employees helder maritiem

Meet: Ilkay

Back to Meet the people Function: On-shore rigger

Introductie (Dutch)

Hallo mijn naam is Ilkay, maar mijn collega’s noemen mij Kay. Ik ben 39 jaar jong en woonachtig in Vlaardingen. In het jaar 2019 ben ik gestart met een nieuwe ervaring in mijn leven. Ik ben mijn carrière begonnen als Rigger. Hiervoor heb ik een opleiding afgerond dankzij Helder Maritiem. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is de afwisseling. Ik heb inmiddels meegedaan aan verschillende projecten. Ik vind het leuk om in een teamverband te werken en als Rigger komt dat goed van pas. Ik ben van nature een sociaal persoon en daarom kan ik het altijd goed hebben met mijn collega's op de werkvloer. Het is belangrijk als Rigger om goede inzicht te hebben en goed te kunnen communiceren met de machinist. Tot nu toe heb ik al het werk met de machinist goed ervaren. Helder Maritiem heeft een nieuwe wereld voor mij geopend die vroeger onbekend voor mij was. De flexibiliteit van het werk paste goed aan bij mijn gezinssituatie. Ook wil ik mijn complimenten geven aan de dames van de afdeling planning. Alles wordt zorgvuldig geregeld en ik krijg de aanwijzingen op tijd door. Alles bij elkaar maakt dat Helder Maritiem dan ook een top werkgever!

Werken als rigger / hijsbegeleider on-shore

Als Rigger assisteer je de kraanmachinist bij het plaatsen van de kraan, het verplaatsen van de last en adviseer je personen op de bouwplaats bij het bepalen van de inzet van de juiste kraancapaciteit en leer je hen om dit op een veilige en zo efficiënt mogelijke manier te laten verlopen. Ook kun je ingezet worden op grote petrochemische, olie- en of gaslocaties.
ship, pipelines, construction workers, helder maritiem
employee, helder maritiem
pipelines, worker, helder maritiem
worker, chain, helder maritiem

Werklocatie:

Onze klant is één van de grotere bedrijven in de regio die machines en materialen leveren voor industrie, chemie en petrochemie.