In case of emergency +316 1700 4000
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Over ons

Verder dan de horizon

Wij kijken verder dan de horizon. Wij weten, door onze jarenlange ervering, echt nét iets verder te kijken. We hebben een overvloed aan werknemers en opdrachtgevers in ons internationale bestand. Waardoor wij in staat zijn om vlot de ‘right man for the job’ te vinden.

Gecertificeerd

Zeevarend personeel leveren. Voor alle rangen: van matrozen tot topofficieren en voor alle typen schepen en industrieën. Dat is wat we doen, maar wel gecertificeerd. Zo is Helder Maritiem gecertificeerd door Lloyd’s Register voor de MLC 2006, NEN 4400-1 and VCU. We werken alleen samen met gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Dat lijkt ons helder.

Persoonlijk en recht door zee

Wij zijn recht door zee, in staat snel te schakelen en hebben graag persoonlijk contact. Dat vinden wij nodig om vlot gespecialiseerde vakmensen voor uw projecten te vinden. Overal ter wereld. Zowel voor langlopende als ad-hoc vacatures.

Wilt u weten of wij ook wat voor u kunnen betekenen? Raymond, Vinasha en Mandy vertellen graag meer over onze dienstverlening en helpen u op weg.

Contact

Helder Maritiem ondersteunt uw organisatie. Interesse in onze dienstverlening? Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Raymond Otten

Senior Accountmanager

Vinasha Sewnath

Consultant

Mandy Sjerp

Backoffice Assistant

Onze certificeringen
Copyright © 2021 Helder Flex B.V.   |  Sitemap   |  Privacy Policy   |  Algemene voorwaarden
Helder Flex B.V. ( Helder Maritiem) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close