In case of emergency +316 1700 4000
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Europa

Met de havens van Rotterdam en Antwerpen binnen handbereik, zijn projecten binnen Europa de ideale uitvalbasis voor het personeel van Helder Maritiem. Graag ontzorgen we opdrachtgevers, zowel binnen de on- als offshore-sector, met technische opgeleid personeel op het gebied van petrochemie, duurzame energie en de bouwsector.

Wij leveren personeel voor veel en uiteenlopende functies op de volgende projecten:

Nord stream 2 project

Een nieuwe gaspijplijn tussen Rusland en de Baltische Zee. Een directe verbinding tussen GazProm en Europese gebruikers van gas. Noodzakelijk, want Europa ziet een afname van de binnenlandse gasproductie, maar een toenemende vraag naar geïmporteerd gas ziet. Een project voor echte vakmannen.

Merkur project

Een bouwklaar windturbinepark in de Noordzee, ongeveer 45 kilometer ten noorden van de Duitse Borkum-eilanden. Samen bouwen we aan een park dat zal bestaan uit 66 turbines, wat na voltooiing jaarlijks ongeveer 1750 GWh zal genereren. Dat is voldoende energie om rond de 500.000 huizen van stroom te voorzien.

Gemini Wind Park

Het grootste offshore windpark in Europa, dat 85 kilometer buiten de Nederlandse kust ligt. Een imposant project dat ervoor zorgt dat 800.000 huishoudens duurzame energie kunnen gaan gebruiken. Daarnaast draagt het park bij aan het behalen van de doelstellingen van Parijs 2050. Dat is pas gaaf!

Aanleg HTT terminal

De HES Hartel Tank Terminal op de Hartelstrook in de haven van Rotterdam is een terminal in ontwikkeling. Moederbedrijf HES International B.V. is een zeer ervaren speler op het gebied van op- en overslag van bulkgoederen. Met veel kennis op gebied van het werken met natte bulk, zal er een zeer hoogwaardige en veilige terminal worden gebouwd. De dialoog met de omgeving, betrokken instanties en direct omwonenden zijn voor ons van grote waarde.

Theemsweg tracé

In het Rotterdams havengebied wordt de Havenspoorlijn, het eerste deel van de Betuweroute, verlegd. Het nieuwe tracé, Theemswegtracé, wordt in 2021 gerealiseerd en vormt een oplossing voor de problematiek bij de Calandbrug bij Rozenburg.
Ons portfolio
Europa

 

Azië

 

Midden-Oosten

 

Zuid-Amerika

 

Copyright © 2021 Helder Flex B.V.   |  Sitemap   |  Privacy Policy   |  Algemene voorwaarden
Helder Flex B.V. ( Helder Maritiem) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close