In case of emergency +316 1700 4000
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Opdrachtgevers

U heeft een project aangenomen in Zuid-Amerika, Azië, Europa of in het Midden-Oosten. Offshore en op locaties onshore is uw crew nog niet compleet en u zoekt per direct naar een heldere oplossing.

Helder Maritiem helpt graag de koers van uw project te bepalen door personeel bij u aan te laten meren. Van kapitein tot techneut. Aan land of op zee. Wij zijn in staat om, door ons grote netwerk en kennis van de sector, snel te schakelen en samen naar een oplossing te zoeken. Want dat is wat we doen. Vakkundig en betrouwbaar.

Specialisatie

Onze specialisatie ligt bij de off-shore en duurzame industrie, de bagger-, bouw-, sleep- en multisector en de daaraan gerelateerde sectoren. En dat overal ter wereld.

Gecertificeerd

Alle personeelsleden die wij leveren zijn, dankzij de uitgebreide trainingsprogramma’s van Helder Maritiem, in het bezit van de benodigde certificaten, registraties en diploma’s. Door regelmatige bijscholing en opfriscursussen bent u verzekerd van personeel dat veilig werkt en de gewenste kwaliteit levert. Daarnaast is Helder Maritiem in het bezit van een MLC-certificaat. Wij beschikken daarom niet alleen over kundig personeel, maar hebben zelf ook alles helder.
Copyright © 2021 Helder Flex B.V.   |  Sitemap   |  Privacy Policy   |  Algemene voorwaarden
Helder Flex B.V. ( Helder Maritiem) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close